Mina bloggvänner - Madeleine

Hej på er!

Idag är det dags att introducera ett helt nytt inlägg här på bloggen. Genom arbetet med mina sociala medier har jag lärt känna otroligt många härliga människor över hela landet. Genom att läsa varandras bloggar dagligen så lär man känna varandra ganska ingående trots att man kanske aldrig har träffats IRL, som det så fint heter på onlinespråk. Jag vill gärna dela med mig av dessa fantastiska människor till alla er som läser mina inlägg, så från och med nu kommer jag varje lördag presentera en av mina bloggvänner för er. När den här tanken började slå rot satt jag och lyssnade på en spellista på Spotify som min syster satt ihop. Min nostalgi heter listan och innehåller massor med låtar från 1990- och 2000-talet. Med sinnet tillbaka i barndomen bestämde jag mig för att låta mina bloggvänner fylla i en liten lista, inspirerad av Mina Vänner-böckerna som alla hade när jag gick i skolan.

Först ut att presenteras är Madeleine, på nätet även känd som Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog och doula. Jag och Madeleine lärde känna varandra via en liten bloggrupp på Facebook för ungefär ett år sedan. Jag och Madeleine fick väldigt fin kontakt där och började skriva ett och annat meddelande till varandra privat under vårens gång. När Madeleine i somras bestämde sig för att starta Bloggsupporten fick jag frågan om jag ville hjälpa henne som administratör i denna snabbt växande grupp. Genom detta har vi utvecklat en relation där vi har, i stort sett, daglig kontakt om allt mellan himmel och jord. Allt från hur vi kan utveckla gruppen till att diskutera hur man egentligen bäst tillagar en potatis.

I Madeleines blogg får vi följa hur hon balanserar vardagen som mamma, lärare och student. Hon släpper oss djupt in på livet och berättar bland annat öppet om sina ätstörningar och hur hon får hjälp att jobba med dem. Detta är, i mina ögon, enormt värdefullt då jag tror att vi genom att dela med oss av våra erfarenheter och svårigheter kan hjälpa både många i samma situation och deras anhöriga. Hon inspirerar även genom sitt fantastiska engagemang i andra människor med hennes studier inom specialpedagogik och att vara doula sidan om jobbet. Genom Madeleines blogg har jag ändrat min syn och förstått att man faktiskt kan göra fynd på second hand, hennes bilder på frukost gör mig alltid hungrig och jag älskar att se när hon har lyckats få tag på någonting nytt till sin My Little Pony-samling.


Namn: Madeleine Stenberg

Födelsedag: 11 februari 1984

Stjärntecken:
Vattuman

Intressen:
Umgås med sonen, tv-serier, blogga, graviditet & amning.

Favoritfärg:
Vitt, Svart, grått och ljusrosa.

Min stora idol:
Min mamma, var även min mormor men hon dog i cancer i oktober 2018 :(.

Bästa film jag sett:
Ser sällan på film men gillar x-men.

Jag är rädd för:
Döden, sjukdomar och saker jag inte kan kontrollera.

Min favoriträtt: Att ha rätt ;P

Jag brinner för: Min son. Samt rättigheter för alla levande ting.

Mitt bästa bloggtips:
Melissa, Fnulan, Elisa, Anna

Ett blogginlägg jag skrivit som alla borde läsa: Har du bara ett barn? Ett inlägg om samhällets syn på enbarnsföräldrar. -

Anna

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Mamma är verkligen en idol <3 Tycker det är så roligt att man kan skaffa så fina vänner genom sociala medier!! <3
nouw.com/emmaengstrom
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är fantastiskt 😊
nouw.com/annaskarblom
Fröken Rödlök,
Men åh vilket roligt inslag i bloggandet, sån fin ide du har kommit med! Detta ser jag fram emot att få läsa mer om! Jag gillar Maddes blogg riktigt mycket, hon verkar så harmonisk och geniun som person =)
www.frokenrodlok.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så roligt att idén uppskattas! 😊
nouw.com/annaskarblom