Nagelinspo - Rosa och blommor

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej vänner!

Nu var det längesedan jag satt framför datorn igen. Jag har varit alldeles uppslukad av jobb och utslagen av värmen. Den senaste veckan har vi haft problem med ventilationen på jobbet och över 30 grader inne på rummen. Knappt hållbart att jobba, men det har helt enkelt fått gå. En ledig dag idag är dock mer än välbehövlig. Efter att jag varit ute med Nappe igår såg jag en film med Fia. När jag sedan skulle gå och lägga mig upptäckte jag att jag fortfarande hade jackan på mig. Drygt 9 timmar på jobbet i den värmen satte uppenbarligen sina spår. Vi fick hjälp med ventilationen under dagen igår, så förhoppningsvis blir det betydligt bättre inför helgen.

I övrigt har den senaste veckan handlat om naglar, naglar och ännu mer naglar. Som jag skrev senast jag tittade in här så har jag verkligen hamnat i en bubbla där det är det enda jag tänker på. Jag testar nya produkter, tekniker och designer samt läser på mer teoretisk information som jag kommer över. I veckan har jag också lyckats få in lite tid till att fixa mina egna naglar. Neutral färg, men all in med både glitter, stenar och blommor som jag plockat på kvällsrundorna med Nappe och lagt i min växtpress. Det här är nog mina favoritnaglar hittills av dem jag gjort på mig själv.

Dagen idag kommer att gå åt till att hinna ikapp lite sådant som jag inte orkat ta tag i efter jobbet senaste dagarna och att förbereda för att avrunda kvartalet i bokföringen inför kommande momsrapport. Hur spännande låter inte det? Haha!

Vad gör ni idag?

#beauty #skönhet #lifestyle

Anna

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Vilka otroligt fina naglar . Brinner man för att jobba med de här så måste de vara super roligt:)
nouw.com/asemartensson
Michaela ,
Super fina naglar. Blir så himla avundsjuk 😍
nordengrim.nu