Nails done

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej kompisar!

Ännu en dag i den nya salongen har gått. Stämningen har verkligen varit på topp idag. Det känns som att det var längesedan hela gänget var så avslappnade och glada. Hela det här är en sådan boost både för humöret och självförtroendet.

Idag har jag dock haft lite svårt för att hitta fokus. Jag hade en rätt lång to do-lista med saker som jag hade tänkt ta tag i, men egentligen ingenting av det blev gjort. Jag tror att jag är i extremt stort behov av att vila och sova ut, så helgens ledighet är mer än välkommen. Trots att vår allmänna känsla på jobbet är att vi inte vill åka därifrån.

Istället för punkterna på listan tog jag i att ge mina egna naglar lite kärlek. Efter att ha gått med dem kortklippta under renovering och flytt var det definitivt dags att skaffa invigningsnaglar (om än ett par dagar sent, eftersom de missade festen i söndags.) Just nu har jag verkligen snöat in mig på enhetligt, men mycket glitter. Under Black Friday-veckan gjorde jag lite fynd hos en av mina leverantörer och bland dem hittade jag ett glitter som verkligen blev en favorit. Jag önskar att jag hade kunnat fånga den magiska glittereffekten på bild, för den är nästan bländande.

Morgondagen bjuder på en välbehövlig sovmorgon och en rätt lugn arbetsdag. Denna veckan är lite lugnet mitt i stormen, för på måndag drar julruschen igång med både behandlingar och julmarknad. Heja!


Anna

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Riktigt snyggt 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla 😃
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Wow ANNA! Sååå snygga! 😍
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Jag är så nöjd 😃
nouw.com/annaskarblom