Nu är det officiellt

Hej kompisar!

Idag är det en stor dag. Det är knappt så att jag förstår det själv. Jag och min kollega, Pernilla, har idag skrivit på kontrakt för en alldeles egen lokal. 267 kvadratmeter inne på Jakriborg ska nu renoveras och göras om till ett centrum för skönhet och hälsa. Fattar ni vilken grej??

Jag och Pernilla har, tillsammans med vår kollega Susann, under en period känt att vi behöver mer utrymme för att kunna utveckla våra verksamheter. Vi vill hålla mer event och utbildningar, ha större exponteringsytor och större frihet i att göra det till vårt. Vi trivs väldigt bra där vi är nu, men det känns som att vi börjar växa ur det, sett till de ambitionerna vi har. För ett par veckor sedan började vi undersöka möjligheterna med den här lokalen, bara 300 meter ifrån våra nuvarande lokaler. Därefter har det gått väldigt fort, men det känns så himla rätt.

Redan nu har vi en stor bredd med mina skönhetsbehandlingar, Pernillas massage och SPA m.m. samt Susann och hennes tidigare praktikant, Elin, som kommer att hyra frisörsalong hos oss. Dessutom kommer vi att ha plats för ytterligare ett par hyresgäster som kan komplettera vår verksamhet.

Vi kommer även att bygga om så att vi har en mindre konferenslokal som vi kan använda för att hålla i event och utbildningar till exempel. Ytterligare något som jag ser som ett stort plus är kommer att ha ett litet kontor som gör det möjligt att sitta och jobba med administrativa uppgifter på jobbet. Som det är nu gör jag allting sådant hemma, vilket gör att det ofta skjuts upp onödigt länge.

I helgen ska jag påbörja lite städning, så att vi så snart som möjligt kan komma igång med renoveringen. Om allt går enligt planen så beräknar vi att vara klara 1 december. Förstår ni hur taggad jag är?!

Anna

Gillar

Kommentarer

Sandifighter,
Men oh så glad jag blir för din skull ❤
Jag önskar er all lycka ❤❤
sandifighter.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, tack snälla <3
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,
Men jisses vad roligt och spännande för er. All lycka till nu med allt.
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, visst är det? Tusen tack 😃
nouw.com/annaskarblom