Ny vecka - En himla massa jobb

God morgon!

Hoppas att ni sovit gott. Första dagen på en ny vecka och den här gången har jag verkligen inte fått ihop min planering. Jag försöker att i bästa mån få in mina kundbokningar på samma dagar och så tätt inpå varandra som möjligt. Denna veckan blir det däremot många dagar, en del korta en del långa, och massvis med luckor i schemat. Det blir till att ta med datorn till jobbet och försöka jobba undan en del administrativt jobb i pauserna. Sådant som jag oftast gör hemma annars. Kanske till och med kan göra slag i saken och lyssna på den där rösten i kommentarsfältet häromdagen som sa Upp och hoppa, soffpotatisen och klämma in ett träningspass någonstans.

Som traditionen numera lyder, så bjuder jag på veckans uppslag i min BuJo. Det är inte superinspirerande denna veckan, då faktiskt det enda som står inskrivet måndag-lördag är jobb och en av två punkter innebär bokföring, som också är jobb som ska in där någonstans.

Den andra punkten på veckans to do-lista är dock att göra ett nytt månadsuppslag. På fredag går vi in i februari och det ska bli väldigt spännande att följa upp hur det har gått med min första BuJo-månad, samt bestämma hur jag vill styra upp februari. Februari är en månad som bjuder på en hel del roligheter att se fram emot, vilket gör det extra kul att pyssla med de uppslagen.

Måndagen idag bjuder på jobb på salongen. Ambitionen är att få till lite ordentlig städning och kanske till och med exponera om i hyllorna och skyltskåpet. Variation brukar göra vardagen lite roligare.

Har ni några roliga planer i veckan?

#bulletjournal #bujo #lifestyle

Anna

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Åh jag måste också fixa en bujo! Din är verkligen superfin! Ha En kickass vecka bästa Anna!! Kram
nouw.com/katjaziden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack! Gör det! Jag vill gärna se din ockås 😉 <3
nouw.com/annaskarblom
Moa Larsson,
Här är en till som ser fram emot februari. Ska sätta mig idag och skriva mål i min almanacka, fylla i vilka vanor jag vill tracka och hur min Bucket List och Moodboard för månaden ska se ut!
nouw.com/moafidelie
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, sådant är så roligt att pyssla med. Jag ser verkligen fram emot att kunna ta mig tiden till det i dagarna.
nouw.com/annaskarblom