Ny vecka - Fika, fotboll och nya idéer

Hej på er!

Jag börjar den nya veckan med sovmorgon och en effektiv förmiddag. Jag har tappat räkningen på hur många skyltar och bilder jag har gjort som ska användas i jobbet, men det har blivit en hel del. Har en känsla av att det kommer att bli riktigt bra när jag knutit ihop alla delar och kompletterat lite. Nappe har nu gjort mig sällskap och sover gott i mitt knä med min arm som hakstöd. Det underlättar knappast mitt jobb, men det är väldigt mysigt så det är det värt. Det bästa med att jobba hemifrån ibland. I eftermiddag bär det av till Malmö för fika med två goda vänner, vilket ska bli väldigt mysigt.

Veckan överlag har jag lyckats planera ganska bra faktiskt med bokningarna bra uppstyrda istället för utspridda över alla veckans dagar. Det blir en heldag, två halvdagar och en drop in-dag som vi inte alls har någon aning om hur det kommer att gå. Kul att testa på nya grejor och att utveckla samarbetet med mina kollegor.

Jag jobbar även med lite nya idéer och strukturer för hur jag ska arbeta med mina sociala medier, så även det ska jag försöka lägga lite tid och energi på. Eftersom jag inte har några direkta rutiner med fasta arbetsdagar och arbetstider så jag behöver verkligen se till att styra upp mig lite på andra sätt. Just nu tycker jag mest att jag är överallt och ingenstans i tanken, vilket inte alls blir särskilt effektivt.

Veckans schema ser ut som följer;

Måndag: Jobb hemifrån och fika med vänner
Tisdag: Jobb på salongen
Onsdag: Jobb på salongen
Torsdag: Jobb på salongen, Chelsea-MFF (tyvärr inte på plats den här gången, utan från tv-soffan)
Fredag: Ledig
Lördag: Drop in-behandlingar på salongen med en av mina kollegor
Söndag: Ledig

Har ni några roliga planer i veckan?


Anna

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Du har en vecka som är fullbokad =) Vad duktig du är som planerar din vecka =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
evelinalundin
evelinalundin,
vilken fullspäckad vecka du hade då
nouw.com/evelinalundin