Ny vecka - jobb, kurs och glitterpicknick

Hej på er!

Det känns som om att det var en evighet sedan jag satt och skrev ett inlägg om den nya veckan, men det var faktiskt inte mer än sju dagar sedan. Förra veckan kändes verkligen lång. Ganska skönt faktiskt att tiden inte bara rusar iväg som den brukar göra.

Denna veckan är schema lite mer utfyllt igen, vilket jag ser fram emot. En hel del bokningar på salongen och en kurs som jag verkligen sett fram emot väntar i dagarna. Som ett litet uppdaterat moment här på bloggen går vi igenom veckan genom att visa upp veckans uppslag i min bullet journal.

Måndag: Min kompis och hennes dotter kommer ut till mig på salongen. En nagel ska lagas och två små händer ska bli lackade. Lite lunch eller fika ska vi också hinna med, innan min eftermiddag drar igång med fler behandlingar.
Tisdag: Jobb på salongen
Onsdag: Jobb på salongen
Torsdag: Ledig (i alla fall från salongen, men lite hemmajobb inför den officiella lanseringen av nagelbehandlingar blir det nog)
Fredag: Frukost med klasskamraterna från nagelutbildningen, ELFILSKURS! och glitterpicknick. (Glitterpicknick är ett koncept som vi infört där vi köper/byter/titta på glitter)
Lördag: Jobb på salongen
Söndag: Ledig

Har ni några roliga planer i veckan?


Anna

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Jag tycker också att det är skönt om inte veckorna går alltför fort. Så bra att det är gott om bokningar på salongen.
Glitterpicknick låter kul!😃 Jag älskar glitter!😄
varapavag.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst gör det? Glitter är det bästa som finns 😃
nouw.com/annaskarblom
moiii
moiii,
Verkar som en kul vecka och kul med buller journal är så sugen på att testa själv 😊
nouw.com/moiii
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det tycker jag att du ska göra. BuJo är så kul!
nouw.com/annaskarblom