Ny vecka - Lär dig skillnad på mitt och ditt

Hej på er!

Idag har jag en gedigen to do-lista att hugga in i. Massor med inlägg som ska skrivas och schemaläggas, mail som ska svaras på, fakturor till företaget som ska läggas in för betalning, boka tid hos läkare och jag har även en ambition om att sminka och fotografera lite till ett inlägg som jag vill ha upp i veckan.

Morgonen började inte riktigt med det flytet som jag hade behövt. Kaffefiltret var slut och jag fick mail om inloggningar från Peru, Honduras och Italien på mitt Nextflix-konto. De hade dessutom varit inne och ändrat både e-post och lösenord, så jag kom inte in alls. Efter ett samtal med en trevlig snubbe på Netflix kundservice och improviserad kaffekokning med hushållspapper försöker jag ändå att tänka positivt och se lösningarna istället för problemen. Dessutom är det underbart svalt på mitt kontor och regndropparna smattrar mot fönsterrutorna, så jag ser verkligen fram emot att sitta här och fixa idag.

En liten preview på min vecka ska ni få innan jag hugger in i alla dagens projekt.

Måndag: Som sagt, mycket jobb och fix hemifrån idag
Tisdag: En liten stunds jobb på salongen under eftermiddagen. Returmötet mellan Malmö och Vidi följer jag på TV under kvällen.
Onsdag: Kvällsjobb på salongen
Torsdag: Jobb på salongen
Fredag: Jobb på salongen
Lördag: Brudsminkning, MFF-Trelleborg
Söndag: Tågresa till Stockholm med Fia för ett par dagars semester i samband med att hon går introduktionsdag på sin nya utbildning.

Har ni några roliga planer i veckan?

Anna

Gillar

Kommentarer

Madde,
Låter som en bra vecka. Den här veckan ska jag öva mig på att ta dagen som den kommer. Det kommer bli en rejäl utmaning. I slutet på veckan åker jag ner till värmen igen. 3,5 månad räckte inte
www.nouw.com/madelena
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Att ta dagen som den kommer skulle jag också behöva träna lite på. Härligt att åka iväg 😊
nouw.com/annaskarblom
Trisiaa
Trisiaa,
Ha en fin vecka 😃
nouw.com/trisiaa