Ny vecka - Semester

Hej på er!

Måndag och ny vecka. För min del innebär det här semester. Så himla skönt! Känner att jag verkligen behöver det nu för att tanka lite ny energi efter en tuff vår. Det blir liksom ett litet avstamp inför den andra och, förhoppningsvis, bättre halvan av året med mycket roligt att se fram emot.

Den här veckan har jag medvetet sett till att hålla så oplanerad som möjligt. Med två jobb, varav ett med kundbokningar, har jag noteringar i kalendern varenda dag annars. Nu vill jag bara ha det tomt och kunna ta dagarna som de kommer. För mig hade det inte varit semester att ha saker inbokade varenda dag, även om det är roliga aktiviteter. På veckans schema har jag tre punkter:

  • Middag och shuffleboard med en vän ikväll
  • Sverige-Mexico med familj och vänner på onsdag
  • Skype-möte på onsdag kväll.

Resten av veckan tänker jag bara göra det som jag känner för för stunden, oavsett om det innebär att ringa en vän och hitta på någonting eller bara ligga hemma och läsa en bok.

Denna sommaren har jag bara 10 dagars semester planerad. Eftersom jag inte har några särskilda planer inbokade känns det mest onödigt att stressa upp schemat på salongen och ta alla kunder innan och efter för att göra ingenting. Däremot kan jag mycket väl tänka mig att jag lägger in någon långhelg eller ett par dagars längre sammanhängande ledighet lite efterhand som schemat faller på plats eller jag kommer på någonting som jag vill göra. Den friheten är guld!

Har ni några roliga planer i veckan?


Vattenmelon är bästa semesterfrullen!

Anna

Gillar

Kommentarer

Evelina
,
Åh vad skönt! 😃
KellyEricsson
KellyEricsson,
Skönt med semester!
nouw.com/kellyericsson