Ny vecka - slut på ledigheten

Hej kompisar!

Första veckan på nya året. Det känns som en ovanligt symbolisk nystart i år, då jag dessutom kunnat ha ganska mycket ledigt över jul och nyår. Sex dagar över julen, tre dagars jobb i mellandagarna och därefter fyra dagar ledigt till. Jag kan inte ens minnas när jag var ledig så mycket senast. Idag var första dagen tillbaka och ärligt talat känns det sjukt skönt att få komma igång igen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har suttit och pysslat med saker jag kunnat göra hemifrån, som typ beställningar, planering inför våren och bokföring. Kanske en och annan gång tänkt att jag skulle åka ut till salongen för att fixa något som jag kommit på eller hämta saker att jobba med hemma. Det lyckades jag åtminstone hålla mig ifrån, mest för att jag inte ville ge min bästis vatten på sin kvarn om att jag inte är bra på att vara ledig.

Veckan som kommer bjuder inte på några större överraskningar. Idag och imorgon är bara halvdagar på jobbet och på onsdag är jag ledig igen, från och med torsdag blir det desto längre dagar med mycket bokningar. En liten mjukstart innan det drar igång på allvar. I övrigt blir veckan mest en lång väntan faktiskt. Nästa vecka har jag ett par spännande projekt som drar igång och jag inväntar en jätteleverans med produkter från Inglot till jobbet som jag behöver för ytterligare ett projekt som ligger i startgroparna.

Har ni några roliga planer i veckan?Anna

Gillar

Kommentarer

Linda Odelmar,

Härligt med lite ledigt men det kan ju vara svårt att koppla av i ledigheten ibland då det finns så mycket man vill göra, hoppas du hinner med lite vila också..

www.nouw.com/silverblomma
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jodå, jag har vilat massor. Nu har jag hur mycket energi som helst att till att ta tag i projekt som ligger och väntar 😊
nouw.com/annaskarblom
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Kan vara härligt att vara ledig men känns som att det blir tråkigt i längden 😟

nouw.com/amandamalmflod
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, jag håller med. Speciellt nu när man blir hemmasittande på de lediga dagarna. Jag är gärna hemma, men vill helst ha någonting att pyssla med som jag känner ger någonting 😊
nouw.com/annaskarblom