Ny vecka - Update

Hej vänner!

Det blev ett ganska abrupt uppehåll här på nästan två veckor. Ett väldigt klassiskt fall av det där med att livet kom emellan. Det har varit två ganska tuffa veckor för mig och min familj och av respekt för alla inblandade kommer jag inte att gå närmare in på det i nuläget. Fram tills i helgen har jag inte överhuvudtaget kommit mig för att öppna upp datorn. Jag sköt upp alla projekt och till slut kändes det lite övermäktigt att ta tag i någonting alls, men efter ett krafttag i lördags är jag på banan igen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har saknat att vara här.

För att komma över den där spärren med att börja skriva igen när flytet har kommit av sig passar det alldeles utmärkt att köra ett vanligt måndagsinlägg och se över veckan som kommer. Jag har till och med pysslat ihop ett ordentligt veckouppslag i min bullet journal för första gången på hur länge som helst. För ungefär en månad sedan bestämde jag mig för att prova en prenumerationsbox för BuJo, så jag passade på att dekorera med lite washitejp och klistermärken istället för att bara rita på fri hand. När jag ändå var i farten och testade nytt provade jag också ett upplägg som jag inte haft tidigare, med mindre rutor för dagarna och plats för både en to do-lista och en extra ruta. Med tanke på allt som pågår har jag valt att låta den extra rutan heta "Veckans positiva" denna gången för att lägga lite extra fokus på veckans glada stunder.

Det är ingen jättespännande vecka som väntar, men jag ser verkligen fram emot att kunna ta det lite som det kommer istället för att ha varenda dag uppbokad. 

Måndag: Jobb. Premiär av sista säsongen av Game of Thrones (jag kunde inte hålla mig till ikväll, så det var det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet)
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb
Fredag-Söndag: LEDIG! Jag är faktiskt ledig till och med måndag. Det är påsk och vädret ska vara strålande, så det passar utmärkt med lite ledighet. Jag har inga större planer, men jag kommer givetvis att följa MFFs match mot Sirius på lördag.

Har ni några roliga planer i veckan?


Anna

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Ibland kommer livet i mellan och det är helt okej. Jag är också ledig fredag-måndag.
nouw.com/sofiefriden
Popprinsessan,
Så är det ibland! Har också lite svårt att komma igång med bloggen om det gått några dagar. Jag har inte sett ett enda avsnitt av GoT... Känns som om vi inte är så många..
Hoppas du har en trevlig helg framför dig!
www.popprinsessan.se