Ny vecka - Utbildning och event

Hej på er!

Se och häpna! Här är jag för andra dagen i rad. Det var så mysigt att då sitta ner och skriva igår och äntligen ta mig tiden att sitta och läsa lite favoritbloggar, så vi kör vidare på det här nu tycker jag. Det är alltid lättare att starta igång genom att ta upp sådant som varit ständigt återkommande innan, så måndag får såklart innebära en liten kik på hur veckan kommer att se ut.

Dagen idag har spenderats på salongen. Vi har haft ett möte där vi har satt agendan för vårt nya koncept med SPA-söndag, som vi tänker att vi ska köra lite med jämna mellanrum framöver. Vi har även pratat lite om gemensam lansering, då vi alla kommer att utöka med nya behandlingar under hösten. Dessutom hann vi snacka ihop oss lite om Halloween. Med andra ord en väldigt spännande och inspirerande eftermiddag. Kvällen bjöd även på ett par sena behandlingar, så jag har mer eller mindre bara hunnit hem och äta lite mat (jag fick sjuka cravings efter kronärtskocka i helgen, så idag blev det hemmagjord pizza), och svara på ett par mail innan jag hamnade här.

Hur som helst, en överblick av veckan var det ju jag skulle komma till...

Måndag: Möte och jobb på salongen
Tisdag: Lite fix med inbjudningar till SPA-söndagen och jobb på salongen
Onsdag: Skola. Modellpass står på dagens schema
Torsdag: Skola och fler modellpass. De sista passen på skolan innan det är dags att börja ta emot egna modeller hemma (eller i mitt fall på salongen)
Fredag: Eventuellt jobb på salongen, annars blir det jobb hemifrån med bokföring och momsrapport
Lördag: Min ambition är att få med mig mina föräldrar till IKEA för att införskaffa lite möbler till salongen så att jag kan få ordning där för att börja ta emot modeller.
Söndag: Dags för event igen. Denna gången är det MiniBOUNCE i både Malmö och Göteborg. Jag och Katja träffar gänget i Malmö och Linda tar hand om team Göteborg.

Har ni några roliga planer i veckan?


Bild från senaste eventet med Bounce.

Anna

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Låter som en härlig vecka! Och så roligt med ett IKEA-besök. Det skulle jag också behöva 😃
nouw.com/charlottelinden
ByLisa.se,
Era event ser så kul och trevliga ut, synd att de är så långt bort! 😊 Men jag håller koll om det dyker upp något närmre! 😃
bylisa.se