Nya naglar och ändrade planer

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

Vissa dagar blir inte riktigt som planerat och idag är verkligen en sådan dag. Ursprungsplanen var att jag skulle vara ledig och åka in till Lund för att äta lunch med min vän, Felicia. Efter att detta var bestämt fick jag en förfrågan om att sminka inför en bal tillsammans med en av Felicias anställda så vi passade på att styra upp vår lunch med den i åtanke. Frisören jag skulle jobba med blev dessvärre sjuk, så Felicia fick hoppa in och ta hennes pass. Så istället för lunchdejt får jag och Felicia jobba tillsammans idag istället. Det ska faktiskt bli väldigt roligt det med.

Med posten idag kom lite nya nagelgrejor som jag beställde häromdagen. Jag skickade iväg en bild till min vän, och testkanin, Elin som genast förstod piken och svarade "Jag är ledig idag", så när brudsminkningen är klar blir det en tur till salongen för experimenterande också. Jag är så taggad!

Gårdagen blev inte heller riktigt som jag planerat då jag både fick in nya bokningar och avbokning från någon kund som blivit sjuk. Resultatet av det blev att jag faktiskt tog mig tiden att göra om mina egna naglar från grunden. De senaste gångerna har jag gjort lite snabba lösningar eftersom det tar sin lilla stund att göra naglar på sig själv och man dessutom måste göra hälften av jobbet med fel hand... (Ha det i åtanke om ni råkar upptäcka den nagel som blev lite sned. Haha!) Nu tog jag därför tillfället i akt att gå all in med längd, färg och glitter och blev riktigt nöjd, om jag får lov att säga det själv.

Jag kommer att lägga upp fler nagelbilder här också, men om ni tycker att det är lite extra kul med naglar får ni gärna gå in och följa min företags-Instagram, Beauty by Anna S, för mer regelbunden uppdatering på vad jag gör på jobbet.

Har ni några roliga planer för dagen?

Anna

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Roligt att du får jobba med din vän men synd att det inte blev någon lunch. Vad fina dina naglar blev 😊
nouw.com/amandizan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen roligt 😊 Tusen tack!
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,
Wao så snygga de blev naglarna. Ibland är det skönt när planerna ändras till något bra.
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! Ja, det blev ju så bra ändå 😊
nouw.com/annaskarblom