Nyp mig i armen

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej kompisar!

Äntligen är allting på plats för mitt senaste projekt på jobbet och igår kunde jag släppa nyheten på företagets sociala medier. Jag har blivit återförsäljare för sminkmärket Inglot! (För er som inte känner till Inglot finns lite mer info under bilderna i detta inlägg)

Första gången jag på riktigt kom i kontakt med Inglot som varumärke var under en reas till Polen för två år sedan. Jag hade hört talas lite löst om dem, men inte provat några produkter. Under en utflykt i Gdansk fick vi syn på en liten pop up store på ett litet torg. Väl där inne var det kärlek vid första ögonkastet och deras produkter har funnits i min makeupväska sedan dess. Framför deras Pure Pigment, som är det perfekta mellantinget mellan glitter och skimmer till ögonen, har varit en succé till alla brudsminkningar för att ge dem det där lilla extra.

Under sommaren fick jag genom min vän, Josefin, veta att de som sköter distributionen för Inglot i Sverige och Danmark håller till bara ett par hundra meter från min salong och att de skulle kunna tänka sig ett samarbete. Ett mail iväg och sen var processen igång. Det har varit många sömnlösa nätter då jag legat och funderat över vilka produkter jag ska ta in, vilka event jag ska hålla, vad jag skulle kunna ha för alternativ på kursupplägg...

För ungefär en vecka sedan fick jag min makeupstation på plats och ett par små rådgivningar har jag hunnit att ha. Jag är så fruktansvärt taggad på att dra igång det här på allvar nu. Ärligt talat känns det fortfarande ganska overkligt.

Inglot är ett polskt sminkmärke som erbjuder ett väldigt brett sortiment av högkvalitativa produkter till ett bra pris. Framför allt är de kända för sitt Freedom System som låter dig skräddarsy den perfekta paletten för dina önskemål och behov.

Inglot kan ses på stora evenemang runt om i världen, från catwalks under Fashion Week till uppsättningar av TV och Broadway-musikaler, så som The Lion King, The last Ship av den legendatiske Sting samt Cripple av Inishmaan

Produkterna testas inte på djur och det finns ett stort utbud av helt veganska produkter.


Anna

Gillar

Kommentarer

Michelle ,

Vad kul för dej 😊 första gånget jag hör namnet 😊

michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,

Ja, det är superkul! Spännande att det är någonting nytt för dig 😊

nouw.com/annaskarblom
Popprinsessan,

Så roligt och spännande! Ännu en anledning till att jag "villhöver" komma och hälsa på dig! Grattis till detta och STORT GRATTIS på din FÖDELSEDAG! Hipp hipp hurra! Grattiskram!

www.popprinsessan.se