Nystart

Hej på er!

Jag älskar nystarter. Jag skapar mig faktiskt sådana ganska ofta. Ny vecka, ny månad, nytt år... När jag var yngre hade jag alltid höststädning istället för den kanske annars klassiska vårstädningen. Jag älskade att köpa ny skolväska, tomma skrivblock med oskrivna blad och fina papper att klä årets skolböcker med.

Förra veckan hade jag semester och vanligtvis brukar jag avsluta den med en riktig storstädning för att vara redo inför en ny period med jobb. Nu blev det lite rörigt i slutet på förra veckan då jag dels var iväg på olika håll, dels gick nervöst och väntade på besked från LM och sist men inte minst knappt klarade av att vara på övervåningen här hemma för att det var alldeles för varmt.

Rycket kom idag istället. När jag vaknade och såg tvätthögarna på golvet som jag sorterat och förberett, ett belamrat skrivbord som inte alls kändes särskilt inspirerande att jobba vid och dammråttor som kröp i hörnen bestämde jag mig för att i alla fall ta det värsta. Det slutade med totalstädning av båda rummen, hallen och badrummet. Dammsugning, rensning av ett par skåp, ett par maskiner tvätt...

Nu är det ordning och reda, det doftar gott runtomkring mig och jag har rena kläder att ta på mig. Nu känner jag mig redo att upp bloggandet ordentligt igen, fixa med företagets skrivbordsarbete och sätta mig in i nya jobbet med LM.

Även den första uppgiften på to do-listan är avcheckad. Kika gärna in på min Instagram där jag lagt upp en rolig tävling till er.

Vad gör ni idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Zahraajami
Zahraajami,
Älskar också nystart, blir mer taggad då😍
nouw.com/zahraajami
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen! Och så bra att man kan skapa sig det för att få en extra skjuts!
nouw.com/annaskarblom
Evelina,
Åh så snyggt 😍
www.evelinarou.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tack snälla! 😃
nouw.com/annaskarblom