Oväntat besök

Hej där!


Om tisdagen och onsdagen har varit produktiva dagar där jag fått mycket gjort så har dagen idag varit raka motsatsen. När jag vaknade i morse kände jag mest att nä, jag vill inte göra någonting alls och låg kvar en stund till i sängen. Inte heller efter frukost och första koppen kaffe kände jag någon större lust till att göra någonting. Jag bänkade mig i soffan för att se en film istället, men kände inte riktigt att jag orkade engagera mig i någonting så det slutade med att jag satte igång Paddington. Lagom lättsmält tänkte jag.

Sen slog rastlösheten på igen och en promenad kändes som en alldeles utmärkt idé, tills jag tittade ut genom fönstret och konstaterade att regnet fullkomligt vräkte ner. Timingen var därför perfekt när min kompis ringde och frågade om hon fick komma förbi och dricka kaffe. Precis lagom med lite sällskap till lunchen och för att bli lite uppiggad.

Imorgon är det dags att börja jobba igen efter mina lediga dagar. Det känns både som att jag varit ledig i en evighet och som att jag var på jobbet igår. Oavsett ser jag fram emot att komma in i lite vardagslunk igen, att få bo in oss ordentligt i den nya lokalen och städa undan alla julgrejor.

Hur har er dag varit?

Bild från Pixabay i brist på egna bilder efter datorbyte.

Anna

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Det är la härligt när det blir så att alla bara kopplar av och sen kommer ut på promenad 💕
michellefrandell.blogg.se
Silverblomma
Silverblomma,
skönt att ta det lugnt ibland även om det var trist att det regnade när det var dags för promenad
nouw.com/silverblomma