Perukprovning

Hej på er!

Idag är en lite annorlunda dag, minst sagt, med saker på agendan som jag aldrig någonsin gjort tidigare. Det började alldeles vanligt, med en stund på salongen men jag var klar för dagen redan kl 11. Det passade bra, med tanke på att mamma ville ha med mig ut på äventyr.

Nästa vecka påbörjar hon sin cellgiftsbehandling och har därför blivit erbjuden en peruk att ha när hon tappat håret. Idag hade hon en tid hos Carl M. Lundh i Lund för utprovning, så vi åkte dit. Jag ska erkänna att jag var lite nervös inför besöket och rädd att det skulle bli känslosamt med tanke på anledningen till att vi var där. När vi dessutom blev inledda i ett litet avskilt rum med plats för oss två och en frisör så förstärktes den känslan en aning. Jag borde dock ha vetat bättre, för det här är typiskt en sådan grej som vi faktiskt kan göra lättsam och rolig.

Mamma hade hittat ett par bilder som hon tog fram som referens och när hon fick på sig den första peruken uppstod ett par sekunder av tryckande tystnad innan både jag och mamma kiknade av skratt. Vi var rörande överens om att det var total katastrof. Efter det var isen bruten och även frisören vågade sig på att säga att det där inte var en bra idé. Peruken åkte av så fort att jag inte ens hann med att fotografera.

Vi blev otroligt väl bemötta och alla mammas tankar och funderingar fick utrymme. Hon fick prova allt ifrån långa frisyrer för att testa någonting annorlunda, till lite kortare mer åt det hållet som hon har idag. Efter ett par provningar fram och tillbaka var vi till slut rörande överens om den korta pagen på bilden längst ner i inlägget. Hur snyggt blev det inte?

Nu börjar det bli dags att ladda om inför dagens nästa grej som jag aldrig har gjort, men det tar vi i ett annat inlägg längre fram.


Anna

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh vad verklige de ser ut och bild 3 såg hon ju jättenaturlig ut i
nouw.com/sweetwords
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är verkligen fantastiskt vilka fina och välgjorda peruker det finns ❤️
nouw.com/annaskarblom
Mamma Skärblom
,
Tack alla för era fina kommentarer ❤️❤️❤️När jag fick min diagnos, kommande behandlingar och biverkningar.....bestämde jag mig för att gå wild and crazy! Jag skall äntligen få långt hår! Min egen hårkvalitet, av tunnt hår har liksom inte rätt förutsättningar, för odling!!!
Efter ett antal skrattattacker med olika peruker, kom vi fram till att den korta Pagen såg både naturlig ut och DET var JAG!!!🙏
Även om peruken syftar på något negativt, så har vi i vår familj alltid en tendens att se utmaningarna positivt och med en stor dos humor!!!!🤣🤣🤣🤣
Och jag är säker på att VI gjorde Frisörskans dag, igår ❤️❤️❤️❤️❤️ #fuckcancer
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
❤️❤️❤️
nouw.com/annaskarblom