Pyssel på salongen

Hej på er!

Nu har jag tagit plats i min lilla hörna i trädgården igen och njuter av lugnet och den lite svalare temperaturen. Dagen har spenderats på salongen och jag måste säga att det är rätt skönt att det bara varit snabba behandlingar idag. Det märks att det är sommar när man kan fylla en hel dag med frans- och brynfärgningar. Okej, inte riktigt hela dagen. Tyvärr fick jag en avbokning på dagens stora behandling, som dessutom var lagd i samband med lunch, så jag fick en rätt lång lucka mitt på dagen. Jag tog tillfället i akt att åka in till Lund och hämta en sallad och pyssla med ett projekt som jag har satt igång. Innan vi går in på projektet, kan vi bara ta en minut och konstatera att det är rätt imponerande att jag hann gå från salongen till tågstationen, åka in till Lund, ta mig till Grönt & Gott och hämta en sallad, skynda tillbaka till tidigast möjliga tåg och ta mig tillbaka på totalt 35 minuter?!

Hur som helst. Jag har en hel del färger på Shellac. Dessa har jag haft uppmålade på vanliga nagelfärgkartor. Nu har jag fått för mig att det är mycket mer praktiskt att ha dem på så kallade colour rings istället. Förstår ni vilket evighetsprojekt det är att sitta och skaka (för det måste man göra noga med Shellac), öppna, måla, härda, måla nytt lager färg, härda igen, på med topplack, härda igen, tvätta av det klibbiga lagret som skapas vid härdningen och skriva ner namnet på varje färg. På över SEXTIO färger. Helst skulle jag vilja få till prover på mina lösa glitter också... Idag kom jag i alla fall en bit på vägen, men jag har fortfarande en del kvar. Jag klagar inte, för jag tycker verkligen att det är mysigt att pyssla med och det är så rolig att få det förberett inför utbildningen i höst, men jag var nog inte riktigt klar över hur mycket tid det faktiskt skulle ta. Haha!

Visst blir det mycket snyggare att ha det som på den undre bilden? Mycket lättare också om man vill lägga till en färg eller ta bort någon som är slut.

Vad har ni gjort idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

Michaela,
Vilka fantastiska färger. Håller med dig, den understa va bäst
nordengrim.nu
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Eller hur? Jag är så nöjd!
nouw.com/annaskarblom
Låter som en spännande dag 😊. Gillar verkligen färgerna. Idag har jag varit med sonen, sedan hans pappa 😊
www.saramadeleine
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så mysigt! 😊 Ja, det är så härligt med färg. Älskar att bara sitta och titta på dem även om det inte är dags att fixa naglarna.
nouw.com/annaskarblom