Semester i skite

Hej vänner!

Om någon, någonsin igen, hör mig säga Jag behöver ingen semester i sommar - snälla, påminn mig om att det inte är en bra idé.

Tanken var faktiskt god. Med lite strödagar här och där och en och annan långhelg så skulle jag inte behöva ta ut någon längre sommarsemester som egentligen mest ställer till mitt schema på sikt. Problemet är bara att jag varken planerade in några strödagar eller några långhelger och till slut stod med ett väldigt intensivt schema i alla fall. När jag bläddrade i kalendern idag upptäckte jag att jag under hela juli har haft EN omarkerad dag i kalendern, utan åtaganden eller tider att passa. Senast jag hade två dagar sammanhängande ledighet från jobbet var midsommarhelgen. Mitt stora behov av att få lov att vara ifred ibland har inte alls blivit tillgodosett. Jag är så fruktansvärt trött nu. Det känns som att pulsen är konstant hög och på vägen hem från jobbet idag trodde jag nästan att jag skulle somna gåendes.

Någonstans lyckades jag plocka fram lagom med energi för att städa, tvätta och beta av månadens bokföring. Allt för att jag när jag kommer hem imorgon ska kunna njuta av det faktum att jag styrt upp fem hela dagars ledighet. Dagens insats innebär nämligen att det inte finns någonting som jag måste eller borde göra under de här dagarna. Jag ska bara få vara! Dessutom lockar väderleksrapporten med svalare väder och regn. Jag hade inte kunnat vara nöjdare!

Torsdagen bjuder på den avgörande matchen mellan MFF och Domzale i Europa League-kvalet. En match som kan bli sådär obehagligt spännande att kroppen vänder ut och in på sig själv. Jag längtar, och bävar!

Planen är även att jag ska försöka få till någon dag i stugan. Det finns nog ingen annan plats där jag kan slappna av så som jag gör där. Dessutom tror jag inte att det är någon dum idé att få lite miljöombyte för att ladda batterierna. 

En halvdag med jobb och storstädning på salongen kvar, sen är det ta mig tusan dags för semester!! 


Anna

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellström,
Jobba inte förhårt bara, rätt som du är så kanske du är mitt i vägen!
Ta hand om dig och taut lite semester och bara njut 😊
kram
www.mrskjellstrom.se
Madelena
Madelena,
Känner igen mig så i allt du skriver och vet av egen erfarenhet att det inte är bra. Lovar att påminna dig om du får sådana här tankar igen
nouw.com/madelena