Sminkjobb - Studentbal

Godmorgon mina vänner!

Gårdagen bjöd minst sagt på fullt ös. Jag började dagen i Lund där det var dags för Polhems studentbal och jag fick äran att hjälpa två fina tjejer med deras sminkningar. Balerna är riktigt roliga att jobba med eftersom det ofta innebär lite mer smink och fler färger än vad som används vid brudsminkningarna. När jag var klar där var det bara att knalla bort till centralstationen för att åka till salongen och jobba kväll. Jag hade en förhoppning om att det där paketet jag nämnt tidigare skulle ha kommit, men inte idag heller. Nu får de allt ta och skynda sig!

Jag hann hem, äta middag och försöka landa lite efter dagen innan det var dags att gå ut med Nappe. Mamma och Max gick ut strax innan oss och när jag gläntade lite på dörren för att känna efter om jag behövde en tröja for Nappe ut i världens fart. En sekunds chock innan jag for efter och ropade, men jag var helt chanslös. Han springer aldrig ut så, så han måste ha haft som mission att hitta Max och som tur var hade de inte hunnit så långt, utan han hann ikapp dem fort. När jag kopplat Nappe och lämnat honom till mamma för en minut gick jag tillbaka för att hämta min tröja. Precis runt hörnet stötte jag på en stor schäfer, som alltid svänger undan för att undvika möte. Hemska tanke, vad som hade kunnat hända om Nappe stuckit iväg två minuter senare än han gjorde och stött på dem okopplad.

Dagen idag skulle ha blivit en liten kortis, men efter att det fyllts på med bokningar har jag lite att stå i i alla fall. Håll tummar och tår för att mitt efterlängtade paket kommer idag!

Vet ni vad? Jag hade lite tur igår. Fina Tilde ställde upp på att ta bilder på sminkningen som jag får lov att dela med mig av och Felicia, som gjorde uppsättningen, passade på att ta bilder under tiden som jag jobbade också.

Anna

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wooow vad fint det blev!! Helt galet vad imponerad jag blir =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, tusen tack fina du! Stor kram! 💕 💕
nouw.com/annaskarblom
sweetwords
sweetwords,
Så fint det vart och kul att se när du jobbar. Samt ja hualigen, tänk att man aldrig kan lita på edm till 100% trots att man tror man gör det, tur det gick bra
nouw.com/sweetwords
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack 😊 Ja, det var verkligen tur!
nouw.com/annaskarblom