Special delivery

Hej där!

Idag känner jag lite att jag bara vill dra täcket över huvudet, spola tillbaka tiden och börja om dagen på nytt. Det är liksom en sådan där dag där smågrejor inte riktigt går rätt. Ingenting allvarligt och bara sådant som löst sig, men som när allting händer samtidigt bara tär på nerverna. En hund som kissar i soffan, jag gled ur kopplet när jag skulle byta grepp och ser en valp som försvinner iväg för att jaga fåglar... Ett paket som inte fanns på utlämningsstället när jag kom dit, trots att sändningsnummret sa att det fanns på plats. Och ett sms om att paket fanns att hämta ut 15 minuter efter att jag gått därifrån.

Nåväl, allt löste sig och jag fick hem mina paket från samtliga ställen jag skulle hämta ut på. Passade även på att köpa lite fina blommor som uppmuntran. 

Ett av paketen jag hämtade idag var till jobbet. Passade på att fylla på med lite fransar och pads eftersom min leverantör meddelat att de skulle höja priserna. Nu har jag så att jag klarar mig ett tag framöver i alla fall. Blommorna får ni se imorgon (Coop hade inte den färgen jag ville ha på ljus, så det har Martin lovat att fixa på vägen hem sen) när jag kan fota lite inspirationsbilder från vårt vardagsrum i dagsljus. Vad det andra paketet innehåller får ni se senare under dagen.

Ha en fin dag! 

Anna

Gillar

Kommentarer