Spoiler Alert - Glossybox Juli

Hej på er!

När jag kom hem igår var det inte bara Elle Mat & Vin som väntade, utan även månadens Glossybox. Denna gång på temat Girls Just Wanna Have Sun. Boxen i sig var väldigt fin. Innehållet ska jag inte klaga på heller. Några riktigt bra produkter faktiskt. Såhär skriver Glossybox själva om produkterna som jag fick i min box:

Luxie Beauty Luxie Onix Noir Small Contouring Face Brush 512
En contouringborste med mjuka syntetiska hår och ett handtag i en vacker, matt grå färg. Använd den för att applicera bronzer eller rouge längs kindbenen. Utmärkt verktyg för att skapa naturligt solkyssta kinder.

Rodial Suede Lips Big Apple
En krämig läppenna med vitamin E som mjukgör och inte torkar ut. Big Apple har en mjuk, dov rosa nyans inspirerad av den självständiga citykvinnan. Ger dig ett fint färgat leende, redo för solsemester eller cityhäng.

Glazel Visage Bronzer No. 13
Den perfekta produkten för att få till en solkysst och läcker sommarlook. Använd bronzern på kindbenen, pannan och skuldror eller varför inte som en lätt och neutral ögonskugga?

Pocketfresh Anti-Bacterial Handgel
Handgel som tar bort bakterier upp till 99% och snabbt gör dina händer rena och fräscha. Finns i flera olika fruktiga dofter som kommer i små söta förpackningar - ett måste i handväskan i sommar!

So´bio étic Hydra Aloe Vera 24h Light Moisturizing Day Cream
En lätt ansiktskräm, baserad på en ren, ekologisk aloe vera-jucice som återfuktar på djupet. Fri från både parabener och silikoner och innehåller inga syntetiska parfymer. Nytt varumärke i Sverige!

Anna

Gillar

Kommentarer