Tack för den här gången, Maj!

Godkväll!

Så har jag överlevt ännu en dag. Lite lugnare än resten av veckan, men ändå rätt intensivt med tighta bokningar på salongen för att hinna med. Det är verkligen så himla roligt att det dragit igång så mycket som det gjort nu senaste veckorna. En riktig kick!

Jag har redan gnällt om att tiden går fort idag, så det ska jag inte göra fler gånger nu, men det är i alla fall dags att sammanfatta månaden som gått. Jag gillar det där med att stanna upp och reflektera över vad som egentligen har hunnits med så att tiden inte bara passerar.

Månadens bästa: Det måste ju ändå vara den här boosten som jag fått med företaget nu. Alla sminkningar som gått så bra, alla nya kunder som tillkommit. Det har gett lite extra tändvätska att lägga i en växel till.

Månadens sämsta: Sämsta och sämsta... Det känns lite hårt att säga, eftersom det blev så fint, men begravningen var definitivt det jobbigaste denna månaden.

Månadens mest lästa inlägg: Jag blir förvånad varje gång jag ser att den här typen av inlägg toppar listorna. Månadens mest lästa inlägg hittar ni här.

Månadens blogg: Jag brukar tycka att den här är svårast att svara på, då det finns så många som jag skulle vilja lyfta. Den här gången blir det dock enklare än vanligt då jag under de senaste veckorna har blivit tagen med storm av en tjej som är otroligt ödmjuk, härlig och har en fantastisk humor. Jag skrattar dagligen åt hennes inlägg samtidigt som bloggen varvas med mycket djup. Nu har jag sett till att pinga @Vägentillfriheten så att jag inte missar något av Saras inlägg.

Månadens reflektion: Det känns verkligen som att den här månaden har verkligen gått i ett. Jag fick en riktig kick med bloggen och älskar det verkligen, men det var rätt skönt att bara släppa det helt de här två dagarna också. Månadens reflektion blir alltså över hur mycket tid och energi som går åt till sociala medier.

Månadens längtan: SEMESTER! Jag ska vara ledig en vecka efter midsommar och det känner jag verkligen kommer lägligt nu.

Månadens uppfyllda mål: Nu i maj känns det inte som att jag har funderat eller jobbat mot mina mål överhuvudtaget. Nu när jag sitter här så kan jag inte ens komma ihåg vad jag satte upp för mål, utan måste läsa tillbaka på månadens första inlägg för att få en påminnelse. Jag designade faktiskt om bloggen. Jag satte upp det som mål för att få det gjort, och bara några timmar senare kände jag mig klar. Den designen har fått stanna, men jag är fortfarande lite tveksam till headern. Jag har haft roligt. Det målet har jag klarat med råge utan att ens komma ihåg att jag hade det som mål. Jag har varit och tittat på Toughest med fina vänner, varit på bloggevent, möhippa, ätit middag på restaurang ett par gånger... Mycket roligt med andra ord.

En liten tillbakablick över en intensiv månad. Ser fram emot att upptäcka vad juni har att erbjuda.

Hur har ni haft det i maj? Har ni gjort någonting särskilt?

Anna

Gillar

Kommentarer

MylifeasAmother
MylifeasAmother,
så fin bild😍
nouw.com/mylifeasamother
Evelina,
Kul att läsa 😃 ❤
www.evelinarou.com