Tack för i år, oktober!

Hej på er!

Hur galet är det inte att vi går in i november imorgon? Jag börjar känna mig gammal som alltid påpekar hur fort tiden går, men jag har verkligen svårt att greppa det. Igår skrev @beckalindhe till mig och frågade om inte jag kunde skicka den där listan som jag brukar avrunda månaden med. Det blev en bra påminnelse, så jag tänkte att jag passar på att köra den själv också.

Månadens bästa: Helt klart skolan! Jag har lärt mig massor och haft fantastiskt roligt längs vägen.

Månadens sämsta: Känslan av att inte riktigt räcka till på alla plan.

Månadens mest lästa inlägg: Det har ju inte blivit sådär väldigt många inlägg den här månaden, men det blev en stor seger för det här inlägget.

Månadens blogg: Eftersom bloggen och sociala medier har hamnat väldigt mycket i skymundan den här månaden har jag faktiskt inte läst så mycket bloggar heller. Citatmaskinen Alwin har jag dock skrattat gott åt, så det får bli en gammal favorit med @katjaziden.

Månadens reflektion: Det går inte att vara överallt samtidigt. Ibland måste man prioritera och skala ner.

Månadens längtan: Julen! Alltså, jag älskar allt som har med julen att göra. Eftersom förra julen var väldigt präglad av sorg och oro ser jag extra mycket fram emot en julrevansch i år!

Månadens uppfyllda mål: Det avklarade manikyrprovet förra veckan!

Hur har er månad varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Låter som att du har haft en underbar månad! "Ibland måste man prioritera och skala ner" är verkligen något jag borde ta till mig, jag är alldeles för duktig på att ha 500 bollar i luften samtidigt. 😊
nouw.com/sofialissmyr
Usch hatar att känna att man inte räcker till...
evahle.se