Träningsvärk och nya provsvar

Hej där!

Äntligen! Den här ledigheten och dagens sovmorgon har jag längtat efter länge. Jag har en del att hinna ikapp som jag ligger lite efter med, så jag kommer att ha fullt upp idag. Vetskapen om att jag inte har något jobb inbokat förrän på måndag gör att det ändå känns helt okej. Jag gör hellre det jag måste nu så att jag kan slappna av sen än att skjuta upp det och ha det kvar framför mig under de här dagarna.

Igår blev det jobb både på kundservice och salongen, men jag hade en liten lucka däremellan. Oj, vad mitt huvud försökte skapa ursäkter och undanflykter åt mig, men jag tog mig i kragen och gick ut i gymmet en stund innan mina kunder skulle komma. Eftersom jag skulle jobba tänkte jag först att det skulle vara bäst att köra ett benpass, men när jag stod på crosstrainern under uppvärmningen kände jag ganska snabbt att det var någonting jag kunde glömma. Trots att jag inte har den akuta värken som jag hade häromveckan så kände jag av att det började göra ont redan där. När jag stod där och kände att benen inte ville var jag beredd att avbryta efter uppvärmningen, men jag vågade mig på ett par övningar med låg belastning för axlarna också, då jag verkligen behöver öva upp både muskler och rörlighet där med tanke på mina statiska jobb. Trots att jag inte upplevde att jag tog i så mycket så känner jag av det ordentligt idag. Det är så skönt att känna att det ändå gjort lite nytta trots att jag inte tog i från tårna för att kunna jobba direkt efteråt. Jag tror att det är helt rätt taktik för mig att börja försiktigt så att det inte blir ett för stort projekt varken för huvudet eller kroppen.

Jag har också fått brev från vårdcentralen med svar på proverna som jag tog häromveckan. Utöver att min Levaxindos var för låg visade de även att jag har brist på D-vitamin, så nu inväntar jag att apoteket ska få hem de tabletter som jag fått utskrivet för det. Inte konstigt att jag har känt mig trött, hängig och haft ont i kroppen när där det finns två orsaker som ger symptom på det... Måste erkänna att det blir en liten motivationshöjare att få veta att det faktiskt var något som inte riktigt stämde och att det finns hjälp att få. Att jag bara inte är allmänt trött och lat utan orsak liksom...

Hur har ni det idag?

Anna

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
duktig du är som kämpar på!🙌🏼✨
nouw.com/clarabergertorres
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Tusen tack, fina du! ❤️
nouw.com/annaskarblom
Jag äter också levaxin. Måste ta nya prover jag med igen :/
evahle.se