Tvätt av sminkborstar

Hej igen!

I veckan fick jag ju en ny fin ögonskuggspalett av min fina sambo. Jag är fullkomligt allergisk mot att använda smutsiga borstar i en ny palett så det blev till att ta tag i att tvätta dem igår.

Eftersom jag går osminkad ganska ofta så har jag ingen "regel" om hur ofta de ska tvättas, men jag använder dem sällan mer än 4-5 gånger innan de åker på en ordentlig tvätt. Blir det mer än så duschar jag alltid av dem med en makeup brush cleanser från Kicks emellan de ordentliga schamponeringarna. Givetvis tvättar jag dem alltid ordentligt inför och efter sminkkunder.

För rengöring använder jag numera alltid Aloe Face & Body Soap från Forever Living. Den är mycket effektiv för att lösa upp rester från foundation och andra flytande produkter som kan vara svåra att få bort annars. Den innehåller givetvis Aloe Vera vilket hjälper till att återfukta stråna i borsten så att de inte torkar ut. Tummen upp för det!

​Detta inlägg innehåller produkter eller tjänster som säljs av mitt eget företag och kan därför ses som reklam. Åsikter och tankar är dock alltid personliga och sanningsenliga

Anna

Gillar

Kommentarer