Utflykt i Veberöd

Hej där!

Förmiddagen idag började riktigt effektivt. Redan innan frukost hade jag pratat med min hudläkare, svarat på mail från kunder och slängt in en omgång tvätt i maskinen. Därefter har dagen fortsatt i högt tempo med att gå igenom fakturor och jobba med bokföring. I alla fall fram tills dess att skrivaren gick i strejk och satte käppar i hjulen för mig. Nu blir det en stunds paus istället innan det är dags att åka iväg på VIP-kväll hos Re-q.

I höstas vann jag ett presentkort på sminkkonsultation hos Lilla Hudvårdsgränden i Veberöd, så det hade jag bokat tid för igår morse. Jag jobbar ju själv med smink, men det var ändå spännande att få höra någon annans tankar och tips och framförallt att få prova lite nya produkter. Vid konsultationen användes produkter från Jane Iredale, som är ett märke jag varken provat på eller ens hört talas om innan. Jag gillade det skarp och beställde ett läppstift som jag verkligen fastnade för. Håller tummarna för att det är snabb leveranstid.

Eftersom jag ändå var i Veberöd och inte skulle jobba förrän under kvällen tog jag tillfället i akt att fråga Fnulan om hon hade tid att ses en stund. Vi bestämde oss för att ta en lunch på den lokala thairestaurangen som vår första dejt. Malin har redan skrivit om hur konstigt det är att man känner sig nervös inför att träffa någon som man pratar med dagligen, om allt. Tänk om det inte alls blir samma sak när man ses på riktigt som när man sitter bakom varsin skärm liksom... Den oron var som bortblåst i samma ögonblick som jag fick första vinken när hon närmade sig mötesplatsen. Vi skrattade oss igenom hela lunchen och en timme hade gått innan jag ens hunnit blinka. Det är helt fantastiskt hur vissa människor kan avge så mycket positiv energi. Och maten på den där Thairestaurangen var inte alls dum, så jag kan faktiskt tänka mig fler dejter i Veberöd... (Fast nästa gång röstar jag faktiskt på en semla hos Bengts i Staffanstorp.)

Förresten, för er som gillar mina Fem fakta-inlägg så har jag fått upp ett sådant också idag, så missa inte att scrolla ner ett inlägg!

Anna

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Läste de inlägget hos henne är lite avis på dig som fick träffa henne 😂Hon verkar vara en sån härlig person som ger så mycket energi. Hoppas jag någon dag får träffa henne🙏
nouw.com/amandizan
Fnulan,
Ååååå vår dejt, drömmer mig bort till nästa gång vi ses hos Bengt =) Vi klickar bra eller hur, vi har några surpotatisar att tacka det för. You win some and you loose some. Jag behåller de bästa <3 Tack för dina fina ord vännen. Du är GULD.
www.fnulan.se