Välkommen, maj

Hej kompisar!

I början av året tyckte jag att tiden segade sig fram, men oj vad fort det har gått därefter. April var på många sätt en tuff månad och det känns skönt att nu kunna lägga det bakom mig, blicka framåt och välkomna maj med öppna armar. Min gamla lågstadiefröken sa en gång att om den första fjärilen man såg på våren var en citronfjäril så hade man en glad sommar att vänta. När vi var i stugan förra helgen möttes jag av tre stycken knallgula fjärilar som flög runt i trädgården. Efter måndagens glada besked vågar jag att tro att de var där för att tala om för mig att det är mycket positivt på gång nu.

Bullet Journal

Kalendern för maj har så smått börjat att fyllas upp och jag har bestämt mig för att ta ett nytt tag med min bullet journal för planering och uppföljning. Upplägget med att börja månaden med en översikt tycker jag är toppen. Här har jag använt mig av en washitejp för att dekorera. Ett enkelt sätt att få in mycket färg för ett glatt uppslag. Tejpen fick jag i senaste månadsboxen från Doodleido.

Höjdpunkter

Maj innebär att det är dags att sparka igång brudsäsongen. Under månaden har jag två brudsminkningar som ska göras, vilket ska bli så himla roligt. Frisören som jag brukar jobba med är mammaledig, så det ska bli lite extra spännande att få jobba med hennes kollega som följde med oss som praktikant/extratjej under ett par av förra årets jobb.

Maj är också en månad som är alldeles fullspäckad av fotboll. Inte mindre än fyra hemmamatcher väntar och däremellan får jag följa ett par bortamatcher på tv, eftersom jag inte riktigt får ihop programmet för att åka iväg.

Två födelsedagar väntar då min lillebror fyller 27 och min lilla Nappe fyller 3 år under månaden. Beroende på hur Johan väljer att fira sin födelsedag kanske jag även kommer iväg på en VIP-kväll hos min leverantör av nagelprodukter.

Jobbmässigt fylls bokningarna på i bra takt och även om slutet på månaden ser ganska lugnt ut i nuläget finns det gott hopp om att få in lite mer inför studenterna och balerna.

Ytterligare några kul grejor är på gång, men där är några bitar som ska falla på plats innan det är spikat.

Bloggutmaning

Under de senaste månaderna har jag inte direkt satt upp några konkreta mål att jobba emot, men nu är det dags att sparka lite fart på mig själv igen. Under maj kommer jag därför att satsa på att få upp minst ett inlägg om dagen och ambitionen är att jag, utöver de vanliga vardagsinläggen, ska se till att få in lite mer genomarbetade inlägg också. Jag har tjuvstartat senaste veckan och skapat flera utkast, så om inget oförutsett händer så kommer det att bli lite mer aktivitet här framöver.

Vad ser ni fram emot i maj?


#bujo #bulletjournal #bloggutmaning

Anna

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Att få jobba med alla brudar måste vara så roligt. Min maj börjar också fyllas och de är bara roligt tycker jag.
kamillaskamera.com/
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det är fantastiskt! Inte alltid så lätt, men ett privilegium att få jobba med 😊
nouw.com/annaskarblom
Amandizan
Amandizan,
Jag hoppas och tror att du kommer få en bra månad och så kul att du kommer få göra en sminkning på en brud 😀
nouw.com/amandizan
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det ska bli fantastiskt roligt. Jag har många brudar att jobba mer i år 😍
nouw.com/annaskarblom