Vårens nya färger

Inlägget innehåller marknadsföring för mitt eget företag, Beauty by Anna S

Hej på er!

I tisdags var det äntligen dags för VIP-kväll hos Re-q igen. Jag älskar att träffa människor inom samma bransch och utbyta tankar och idéer och uppskattar verkligen att Re-q jobbar aktivt med regelbundna träffar. En stor bonus som jag inte hade koll på inför att jag valde att gå min utbildning hos dem. Dessutom på bekvämt gångavstånd hemifrån!

En av mina klasskamrater från utbildningen var på plats. Hon får nycklarna till sin nya arbetsplats idag och kör igång sin verksamhet på måndag så vi hade mycket spännande att diskutera. Jag lyckades även bli lite starstruck när en tjej som jag Instagram-stalkat länge dök upp och var sådär härligt glad och ödmjuk. Kolla in naglaravelin på Instagram. Jag kan sitta i timmar och bara bläddra bland hennes bilder. Sådär grym ska jag också bli en vacker dag! Sjukt inspirerande!

Jag skrev häromdagen att jag skulle passa på att hämta hem den nya vårkollektionen på Lackgel i samband med VIP-kvällen och fick då förfrågan om jag inte kunde skvallra lite om hur vårens färger ser ut. Självklart! Vårens kollektion heter Perfekt Match och man har här valt att plocka fram matchande färger, men med olika finish där cream och skimmer kompletterar varandra. Min första spontana tanke var att det var lite tråkigt att de inte gjorde sex helt olika färger istället, men för varje bild jag ser med dem blir jag mer och mer såld. Ser fram emot att få till lite egna inspirationsbilder med färgerna nu när de är på plats.

Hittar ni någon favorit bland de nya färgerna?

Igår publicerade jag en Q&A för er som har frågor kring mitt företag eller företagande i allmänhet. Passa på att ställa era frågor där så kommer inlägg kring detta inom kort.


Anna

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Va roligt 😊 den gröna som glittrar lite fastnade jag verkligen för 😊
nouw.com/asemartensson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Visst är den fin? Längtar efter att göra om mina naglar nu 😉
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Så fina! Älskar varenda färg! Wow! <3 Kram
nouw.com/missjohansson