Veckan som gått - Elfil och glitterpicknick

Hej på er!

Har ni en bra söndag? Här är det fullt ös med allt möjligt smått pyssel. Jag har sett till att beställa en ny kortläsare till salongen, varit och hämtat paket, iakttagit ett tjafs mellan en pensionär och kassörskan på ICA, förberett min BuJo inför veckan som kommer och fixat ett inlägg som ska upp på torsdag. Inga mega-projekt, men tillräckligt för att hålla mig sysselsatt i alla fall.

Veckan som gått har varit ganska intensiv. Rolig, men intensiv. Det är tur att jag har min BuJo att titta tillbaka i, för mycket av det som hände i början på veckan hade jag sagt var flera veckor sedan annars. Härligt att veckorna faktiskt känns lite längre nu istället för att tiden bara rusar iväg som den vanligtvis gör. Nu inför att jag ska sammanfatta veckan känns det som att den blir lite svår faktiskt.

Veckans bästa - Elfilskursen i fredags! Underbart att få träffa gänget från klassen igen och lära mig någonting som kommer att spara mig så mycket tid och energi framöver. Dessutom hade vi en glitterpickninck som resulterade i att jag fick med mig massor med fina glitter till min samling.

Veckans godaste - Jag kommer knappt ihåg vad jag har ätit denna veckan, men mamma gjorde en väldigt god kålpudding till i torsdag så det får bli mitt svar.

Veckans mest lästa - Det mest lästa inlägget denna veckan hittar ni här.

Veckans jobbigaste - Elfilen får hopp in här också. Även om jag älskar hur den kommer att spara mig tid och energi, så är den lite läskig också innan man lärt känna den. Det går fort att fila igenom en nagel om man inte har koll på vad man gör. (Jag har alltså inte gjort det, men jag ser ju hur fort den jobbar och har grym respekt för den)

Veckans tips - Matsmart! Jag beställde därifrån i torsdagskväll och leveransen stod utanför dörren på måndagen. Perfekt att ge varor som annars skulle kasseras en andra chans och låta oss konsumenter köpa det billigare. Jag gillar verkligen att man kan se på sidan vad varorna har för utgångsdatum så att jag själv kan ta ställning till om det är rimligt. Det här är alltså inget samarbete utan bara jag som precis upptäckt sidan och gillar den skarpt.

Veckans roligaste - Nappe behöver få lite mer stimulans, så jag har gett mig på att försöka lära honom ett nytt trick. Det går sådär. Just nu säger jag "Spela död" och han lägger sig på rygg och sprattlar. Vet inte om jag ska träna honom till att ligga still eller döpa om tricket.

Veckans favorit - Min värmedyna som jag fick i julklapp. Sätter den över rygg och nacke och drar upp den till max. Drömmen när man sitter vid datorn och jobbar!

Tog hem alla mina glitter i helgen för att organisera. Det har hunnit bli en fin samling redan.

Anna

Gillar

Kommentarer

Inne hos Ina ,
Jag har funderat på att beställa från Matsmart jättelänge, men inte kommit till skott. Håller med om att det är bra både för miljö och plånbok att beställa där!
innehosina.com
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det tog ett tag innan jag kom till skott också, men det är ju super att handla där!
nouw.com/annaskarblom
katjaziden
katjaziden,
Matsmart är verkligen bra! Vi beställde från dem innan jul och leveransen var ju verkligen supersnabb!!
nouw.com/katjaziden
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, de är ju toppen! Tog lite tid för mig att upptäcka dem bara 😉
nouw.com/annaskarblom