Veckan som gått - Höjdpunkter och nostalgi

Hej kompisar!

Den här veckan blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt med många snabba förändringar i schemat, men det är lite vad det är just nu. Jag är nöjd med att julen redde ut sig, för det är lite lättare att kasta om kundbokningarna nu när helgerna är över. Idag hade jag till slut bara en bokning kvar, så jag har fått chansen att plugga lite inför min lärarutbildning och tittat på alldeles för mycket skidor på tv.

En liten sammanfattning av veckan får det bli innan det är dags att ta kvällsrundan med Nappe och göra de sista förberedelserna inför utbildning imorgon.

Veckans bästa - Veckans bästa har varit att få komma igång och jobba igen. Jag började känna mig lite rastlös under slutet av nyårsledigheten så nu känns det skönt att vara inne i lite rullning igen.

Veckans godaste - Denna veckan har jag faktiskt fått kämpa lite med aptiten och inte tyckt att mat varit särskilt gott. (Inte så konstigt med tanke på vilken period vi lämnat bakom oss nu). Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad jag har ätit denna veckan, men ikväll blev det i alla fall hemgjorda hamburgare och det är ju inte dumt alls.

Veckans mest lästa - Veckans mest lästa inlägg är det jag skrev om 20 bra från 2020. Jättekul, för det var det inlägget i veckan som var absolut roligast att skriva också.

Veckans jobbigaste - I dagarna skulle jag börja att pyssla med en hemsida till företaget och det gick verkligen inte som jag hade tänkt. Jag råkade signa upp mig på ett helt år till ett program som jag inte alls trivs med och de kräver massa tillägg för att jag överhuvudtaget ska kunna göra mer än en undersida. Så nu står jag i valet om jag ska ta de där tilläggen eller om jag ska försöka byta till ett annat webbhotell i alla fall även om det innebär dubbla kostnader för året.

Veckans roligaste - Smink! Alltså, jag har kommit in i en sådan period igen där jag älskar att sitta och experimentera med smink, även om jag bara ska sitta hemma.

Veckans favorit - Av en slump trillade jag och Fia över en låt som vi älskade som barn men som vi hade glömt bort. Fias kommentar var "Åh, när tonartshöjningen kommer, då lever man!" Få saker kan få igång mig så som en riktig nostalgilåt. Serverat på ett silverfat; The one that you need - Friends

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh alltså gud vilken otroligt fin smikning du visar! Den passar så sjukt bra till ditt hår med tycker jag! Tycker det är så roligt när du visar upp sminkningar och naglar. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
LouiseEdling
LouiseEdling,

Älskar sånna här listor<3

nouw.com/louiseedling