Veckan som gått - Perukprovning, opera och en ny favorit

Hej vänner!

Det var ett tag sedan jag senast skrev mitt annars traditionella söndagsinlägg. Anledningen till det är att det har varit mycket söndagsmatcher för Malmös del, där jag och Fia har gjort lite av en tradition att se matchen tillsammans och sedan äta världens bästa gyros på vårt favoritställe på Möllan och kommit hem först sent på kvällen. Nu blev det match igår istället (tyvärr ingen gyros dock) och därmed också möjlighet att ta tillbaka gamla traditioner. Kvällen idag bjuder istället på Mors dag-middag med familjen och i väntan på att den blir klar plockar jag fram min kära söndagslista för att sammanfatta veckan som gått.

Veckans bästa - Den här veckan har det hänt så himla mycket bra. Inspirationen har varit på topp, jag har fått träffa min kompis lilla son för allra första gången, MFF krossade Eskilstuna igår, jag har varit på opera och mammas perukprovning skrattar vi fortfarande åt. Jag tänker säga att veckan som helhet är den bästa på länge.

Veckans godaste - Jag kommer knappt ihåg vad jag har ätit denna veckan. Spagetti med köttfärssås har vi ätit vid ett par tillfällen och det är ju inte fel, så jag drar till med det.

Veckans mest lästa - Utan konkurrens - veckans mest lästa inlägg hittar ni här.

Veckans jobbigaste - Efter en väldigt rolig, men intensiv, vecka har det känts som att jag har gått lite på sparlåga under helgen och idag är jag extremt trött. Att vara orkeslös när man har mycket man vill göra är en aning frustrerande.

Veckans roligaste - Perukprovningen i onsdags. Den jobbiga tystnaden och sedan de kiknande skratten när mamma fick på sig den första peruken kommer vi att leva länge på. Obetalbart!

Veckans favorit - Läkerol Apple Elderflower. Jag är svag för fläder överlag och de här var verkligen en hit. En ny favorit helt enkelt!

Veckans tips - Om ni kommer på bra idéer så skriv ner dem direkt. Jag hade någonting i veckan som jag tänkte att det där blir jättebra som veckans tips. Tror ni att jag kommer ihåg vad det var nu? Nej, uppenbarligen inte så lärdomen av det fick bli mitt tips istället. Haha!


Anna

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Vilken bra vecka du verkar haft o det där med opera måste ju vart något speciellt att uppleva 💕
michellefrandell.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, det var verkligen en helt otrolig upplevelse 😃 ❤️
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,
Att prova riktigt peruker mpste varit kul även om det inte var så rolig orsak till att ni var där. Härlig vecka du haft
kamillaskamera.com/