Veckan som gått - Valpmys och provsmink

Hej kompisar!


Oj, vad längesedan det var jag satt ner och skrev här. Det har hunnit gå över två månader sedan jag publicerade ett inlägg. Häromdagen att jag och pratade med en kompis om hur den senaste tiden liksom mest bara varit utan att man riktigt reflekterat över vad som händer och tiden som passerar. När vi satt och pratade om det blev jag påmind om hur mycket bättre jag är på att fånga upp de där små ljusglimtarna i vardagen under de perioderna då jag bloggar aktivt och fick en liten kick att ta upp det igen.

Jag har inte gjort ett "veckan som gått"-inlägg sedan i mars, så det känns som en bra start just med tanke på att stanna upp och reflektera.


Veckans bästa - Mamma och pappa har varit i stugan i helgen och tog med sig Nappe. Nog för att jag saknat min egen hund, men i fredags fick jag istället sällskap av det senaste tillskottet i familjen Skärblom när min bror ville åka iväg och träffa sina kompisar och frågade efter hjälp med hundpassning. Säg hej till Bosse! (Se bild längre ner i inlägget) Vi hade 100% fredagsmys han och jag och fick chansen att bonda lite i lugn och ro.

Veckans godaste - Så här i sommarvärmen har jag lite problem med aptiten, men igår gjorde jag en sallad med blandsallad, kyckling, bulgur, sojabönor, gurka, mango, salladsost och balsamico. En ny favoritkombination som jag var tvungen att göra till både lunch och middag. Till middagen la jag till lite jordgubbar också eftersom det var tips från flaskan med balsamico och det var inte alls dumt det heller.

Veckans mest lästa - Eftersom jag inte skrivit några inlägg på två månader så är det rätt roligt att se vilka gamla inlägg som hittas via google-sökningar till exempel. Denna veckan är det ett inlägg som jag skrev den 2 januari 2019, alltså för mer än 1,5 år sedan, kring min bullet journal som jag pysslade mycket med då. Ni hittar inlägget här.

Veckans jobbigaste - Värmen. Jag är ingen sommarmänniska och kommer förmodligen aldrig att bli. Idag har jag känt mig fullkomligt utslagen av värmen.

Veckans roligaste - I år har det inte blivit mycket bröllopsjobb alls, men i veckan hade jag en provsminkning inför ett bröllop i slutet av augusti. Det blev den första provsminkningen i den nya salongen så det kändes verkligen kul att få inviga. (Och utvärdera lite så att jag vet vilka förändringar jag vill göra med belysning mm)

Veckans favorit - En kall Coca Cola Zero på burk. Alltid en favorit - men extra gott när det är varmt!


Anna

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Men vilken liten goding du hade fredagsmys med!
nouw.com/popprinsessan