Veckan som gått

Hej på er!

Då är det söndag igen och i vanliga fall brukar jag sammanfatta veckan med en lista, men den får ta en paus även den här veckan. Med tanke på hur den här veckan har sett ut så kan jag inte riktigt tänka i mina vanliga termer, men jag tänker se över den ändå, på annat vis.

Den här veckan har givetvis varit väldigt präglad av att morfar inte varit bra. I tisdags sa läkarna att "nu kommer det att gå fort, det handlar bara om timmar eller någon dag". Min morfar har alltid varit envis och lite seg, så det dröjde ända till igår innan han fick somna in. Det har alltså varit en vecka då jag gått på helspänn och bara väntat på det där samtalet. Samtidigt som det är fruktansvärt jobbigt, så har vi varit förberedda på det här så länge och till viss del bearbetat sorgen sedan i november. Även om jag självklart hade velat ha kvar morfar frisk och kry i många många år till, så är det en viss lättnad över att han slipper ha ont längre och att vi nu kan gå vidare i bearbetningen och så småningom lägga den sista biten av motgångarna från 2017 bakom oss.

Även om det här har tagit absolut störst fokus under veckan, så har det faktiskt varit lite ljusglimtar också. Jag blev kallad till teamledarna på jobbet i veckan och fick frågan om jag kunde tänka mig att hjälpa till med fler admin-uppgifter, vilket innebar att jag bara en kvart senare satt på en liten mini-utbildning. Jag drivs starkt av personlig utveckling, så sådant är alltid en riktig kick för min del.

Vi har även sparkat igång årets bröllops-säsong. Igår var jag och frisören Felicia, som jag jobbar mycket med under våren och sommaren , på Örenäs slott för att göra vid brud och tärna. Oftast träffas jag och Felicia på platsen där vi ska göra vid bruden, men denna gången åkte vi tillsammans från Lund. Så härligt då vi fick chansen att prata lite mer och vi kände nog båda att vi är ovanligt taggade inför den här säsongen. Den här gången är vi till och med nästan fullbokade hela sommaren och kommer även att jobba med studentbaler tillsammans, så det är verkligen en härlig känsla att starta med. Vi räknade också på det och konstaterade att det blir vår fjärde säsong tillsammans. Vilken himla tur att hon kontaktade just min skola, just under den perioden som jag gick där, för att söka volontärer till sin modevisning! Vem vet om jag ens hade haft det här som yrke idag om det inte varit för att vi verkligen fann varandra där och hon fastnade för just mina sminkningar av alla som var med?

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

Skönt att der ändå varit några ljusglimtar trots allt <3
evahle.se
bolmgren
bolmgren,
så kul att få göra i ordning alla blivande fruar 😍
nouw.com/bolmgren