Veckan som gått

Hej där!

Efter fyra dagars ledighet så var det dags att börja jobba igen idag. Det har varit riktigt skönt att vara ledig, men det var nice att komma igång igen. Framförallt är jag riktigt taggad på att få fart på naglarna och nu går jag in i en period där jag har en hel del inbokat. Jag passade på att åka ut en stund tidigare för att ta ett ordentligt städrace och måla upp lite nya färger. Skönt att få lite ordning igen. Imorgon ska jag äntligen ta tag i att fixa mina egna naglar. Det känns som att det var längesedan de fick lite kärlek nu.

Självklart ska jag ta och gå igenom veckan som har passerat innan jag landar i soffan för kvällen.

Veckans bästa - Att jag fick ett par dagars sammanhängande ledighet nu i veckan. Skönt att komma ner i varv lite.

Veckans godaste - Potatisgratängen som vi åt till middag igår.

Veckans mest lästa - Helt utan konkurrens blev detta veckans mest lästa inlägg.

Veckans jobbigaste - Att jag missade med medicinerna och blev så förbannat trött under mina lediga dagar.

Veckans roligaste - Efter en sinnessjukt lång dag på jobbet i måndags stannade vi till på McDonalds vid 22:40. Medan vi väntade på att maten skulle bli klar och packas kom killen i kassan och bjöd på glass. När vi kom hem insåg jag vad som troligtvis låg bakom denna fina gest. Jag var likblek efter att inte ha ätit sedan kl 14 och jag hade glömt att jag hade sminkat mig, så efter ett par trötthetstårar och ögongnugg i bilen hade jag mascara i halva ansiktet. Det såg nog ut som att jag råkat ut för någonting mer dramatiskt än att bara vara trött och hungrig. Haha!

Veckans favorit - Bilden på mig och Nappe nedan!

Veckans tips - Om ni inte har spanat in United Influencers än, så tycker jag att ni ska göra det. Vi fyller en vecka nu och det känns verkligen som att det är någonting bra på gång.

Hur har er vecka varit?

Anna

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Potatisgratäng, guuuud så gott! Det känns som evigheter sedan <33
nouw.com/celinelundqvists
Madde,
Men så gulligt att bjuda på glass 😀 inte alla som gör det.
www.missmadelena.se