Veckan som gått

Hej på er!

Hoppas att ni har en fin söndag. För min del har dagen hittills bjudit på lite jobb på salongen och därefter dagens mission att få upp värmen igen. Vi har fortfarande varken värme eller varmvatten på jobbet. Att sitta och bygga fransar när det var knappt 14 grader var lite av en utmaning. Som tur var skulle pappa hämta mig efter jobbet, så jag fick be honom att köra inom någonstans och köpa en värmefläkt så att jag kan jobba hela dagen imorgon. Egentligen skulle jag ha åkt in till Malmö för att se Svenska Cupen idag, men med en förkylning som inte kan bestämma sig för om den ska bryta ut eller inte känns det bäst att stanna hemma, se matchen på TV och ladda om inför veckan. Innan matchen drar igång är det dags att få upp sammanfattningen av veckan som gått.

Veckans bästa - Att äntligen få håret fixat och bli lite ompysslad av Susann.

Veckans godaste - Gårdagens fondue. (Även om vi nästan eldade upp huset innan vi kunde äta)

Veckans mest lästa - Denna veckans mest lästa inlägg är en favorit här på bloggen. Ni hittar inlägget här. Som en bubblare med bara tre läsningar färre kom det här inlägget. Extra kul tycker jag eftersom det är någonting jag tänkt jobba mer med.

Veckans jobbigaste - Att vi inte haft värme och varmvatten på jobbet. Man blir ju knäpp när det är så kallt!

Veckans tips - Överdriv inte med T-spriten om ni ska ha fondue hemma!

Veckans roligaste - Det roligaste den här veckan har varit att börja förbereda inför mitt lilla Mello-party som jag ska ha med ett gäng kompisar här hemma nästa helg.

Veckans favorit - Nijes Banana Split-bar

Anna

Gillar

Kommentarer

Åh vad jobbigt att inte ha värme eller varmvatten :/ Sånt där man tar för givet liksom...

evahle.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Ja, men verkligen. Nästan så att det är nyttigt att vara utan det ibland så att man blir lite medveten, men det var rätt tufft att jobba i kylan.'
nouw.com/annaskarblom
KellyEricsson
KellyEricsson,